Teleurgestelde Van Weert: 'Ik ga nadenken of het wel verstandig is om te blijven'

Teleurgestelde Van Weert: 'Ik ga nadenken of het wel verstandig is om te blijven'

24-08-2018 20:16
21

FC Groningen-aanvaller Tom van Weert gaat er over nadenken of het verstandig is om langer bij de Trots van het Noorden te blijven. De aanvaller kreeg vrijdag van trainer Danny Buijs te horen dat hij dit weekend niet in de basis staat.

Tegenover FOX Sports sprak Van Weert daar zijn onvrede over uit. Van Weert zit, net als de eveneens gepasseerde Jesper Drost, dit weekend niet bij de selectie. "Ik ga nadenken of het wel verstandig is om te blijven, of dat ik misschien wel ergens anders voor een frisse start moet gaan", stelt Van Weer tegenover RTV Noord.
Hij legt uit waarom hij zo furieus reageerde. "Ik ben teleurgesteld. Ik heb in het verleden al vaker kansen gehad. Alleen naar mijn mening te weinig. En als de resultaten wat minder waren, werd ik al heel snel als eerste weer op de bank gezet."

Wedden

Meer odds

Van Weert noemt het teleurstellend dat hij met de terugkeer van Matteo Cassierra direct naar de bank wordt verwezen. Hij vindt de twee duels die hij heeft mogen spelen 'te weinig'. "Aangezien er zo veel dingen binnen het team nog niet lopen. Ik heb dus ook nog nauwelijks kunnen profiteren van veel bruikbare ballen", vindt hij. Toch stuurt Van Weert niet aan op een breuk. "Ik wil absoluut niks forceren, de trainer is vanaf het begin van het seizoen ook eerlijk naar me geweest. Maar nu is er een nieuwe situatie. Ik ben weer op de bank terechtgekomen, ik ga er eens over nadenken wat de beste keuze is voor de toekomst."