Tevreden Overmars staat Kraay jr. te woord: 'Net zo'n spirit als onder Bosz'

Tevreden Overmars staat Kraay jr. te woord: 'Net zo'n spirit als onder Bosz'

25-08-2018 21:22
49

Marc Overmars heeft de indruk dat er 'iets moois' aan het groeien is bij Ajax. De directeur spelersbeleid van de Amsterdammers ziet raakvlakken met het seizoen 2016/2017, toen Ajax onder leiding van Peter Bosz de finale van de Europa League haalde.

Overmars stond na afloop van de 5-0 zege op FC Emmen FOX Sports-verslaggever Hans Kraay junior te woord. Deze vroeg Overmars of Ziyech het nog steeds naar zijn zin heeft in Amsterdam. "Kijk maar naar het veld. Het speelt en het vindt elkaar bijzonder makkelijk", vertelt Overmars over Ziyech en zijn ploeggenoten.

De kans dat de Marokkaans international nog voor 31 augustus vertrekt, waar hij voor de zomer wel op uit leek te zijn, wordt dan ook steeds groter. Overmars ziet tot zijn tevredenheid toe dat de huidige selectie naar alle waarschijnlijkheid bij elkaar blijft. "Dat gevoel krijg ik wel. Dat de spelers denken: hee, er groeit iets moois hier. Het team is goed en het draait lekker. We hebben anderhalf jaar geleden met Peter Bosz de Europa League-finale gehaald. Die spirit van toen komt weer terug en die kat willen wij nu op."