Ongeloof na ultieme PSV-zege: Ik zei: jullie doen het gewoon weer, flikkers

Ongeloof na ultieme PSV-zege: "Ik zei: jullie doen het gewoon weer, flikkers"

26-08-2018 07:49
74

Kenneth Paal (rechts op de foto) stond zaterdagavond vol ongeloof de media te woord. De linksback maakte, uitgerekend tegen zijn oude club PSV, zijn officiële debuut voor PEC Zwolle, dat in de blessuretijd onderuitging tegen de landskampioen uit Eindhoven.

Vorig seizoen won PSV ook al in extremis van PEC. Paal zat toen op de bank als speler van de Eindhovenaren. "Het was een zelfde soort wedstrijd als vanavond (zaterdag, red.). PEC was toen ook beter", vertelt hij voor de camera's van Voetbal International. "Ik was blij, want ik zat toen aan de goede kant. En nu... Ik heb er geen woorden voor. Het enige wat ik kan zeggen, is balen."

Direct na het laatste fluitsignaal van arbiter Björn Kuipers zocht Paal contact met enkele oud-ploeggenoten. "Ik zei: jullie doen het gewoon weer, flikkers", lacht de 21-jarige linksback. Paal wordt ook niet chagrijnig van de start van PEC, dat de eerste drie competitiewedstrijden van het seizoen verloren heeft. "Zorgen maken over PEC hoeft zeker niet, want wij gaan ons sowieso herpakken. Iedereen weet dat PEC een goede ploeg is. Wij maken ons geen zorgen en dat hoeft de buitenwereld ook niet te doen."