'Mijn vrouw blijft het liefste hier, ziekenhuizen en verzekeringen zijn hier goed'

'Mijn vrouw blijft het liefste hier, ziekenhuizen en verzekeringen zijn hier goed'

26-08-2018 15:11
52

Het wordt steeds aannemelijker dat Fran Sol ook na het sluiten van de transfermarkt in Tilburg voetbalt. De spits van Willem II laat dat weten aan FOX Sports.

Sol maakte zondagmiddag reclame voor zichzelf met een hattrick tegen Heracles Almelo (5-0). Met nog een kleine week tot de transferdeadline, is het de vraag of hij nog gaat vertrekken. "Zeggen dat ik blijf is een lastige belofte om te maken", verklaart Sol voor de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De kans op een vertrek wordt wel steeds kleiner. "Hoe later in de transferperiode, hoe moeilijker het wordt om te vertrekken. Maar je weet nooit wat er gebeurt." Als het aan zijn zwangere vrouw ligt, blijft Sol bij Willem II. "Zij wil het liefste hier blijven ja. De ziekenhuizen en zorgverzekering zijn hier goed. Zij vindt het het beste voor de baby."

Sol is blij met zijn hattrick, na zes Eredivisie-wedstrijden zonder doelpunt. "Ik moest de rust weer vinden en dat lukte. Mijn huppeltje bij de penalty? Die heb ik wel vaker gedaan, maar ik dacht dat deze keeper dat niet wist. Toen hij naar de hoek ging, kon ik de bal rustig inschieten."