'Lewis in Oranje. Ik heb het meegekregen, haha. We zien het wel'

'Lewis in Oranje. Ik heb het meegekregen, haha. We zien het wel'

26-08-2018 21:06
18

Fernando Lewis was een van de betere spelers van Willem ll tegen Heracles Almelo. De aanvallers eisten de hoofdrol op, maar ook Lewis verdient complimenten. 

"Dat is niet alleen mijn verdienste. We laten al weken zien dat de laatste linie gewoon goed staat", vertelt Lewis aan het Brabants Dagblad. "Freek (Heerkens, red.) houdt me scherp achterin. We willen niets weggeven. Het gaat met de week steeds beter. Vandaag was het een topprestatie. Dan zie je dat de individuen naar boven komen."

De naam van Lewis werd gescandeerd op de tribune. "Lewis in Oranje. Ik heb het meegekregen, haha. Ik heb net aan je collega doorgegeven dat we dit gevoel mee moeten nemen richting het einde seizoen. We zien wel wat er gaat gebeuren."

Lewis wordt onder Adrie Koster steeds vaker als rechtsback gebruikt, daar waar hij normaal gesproken centraal speelt. "We hadden veel geblesseerden. De trainer heeft me gevraagd of ik rechtsback wilde spelen. Ik heb het daar met hem over gehad. Tot nu toe pakt het goed uit. Ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg van het team, de trainer en de club."