'Feyenoord hoopt op 'buitenkansje': 'Maar hij heeft daar riant salaris''

'Feyenoord hoopt op 'buitenkansje': 'Maar hij heeft daar riant salaris''

27-08-2018 21:21
122

Jean-Paul Boëtius vervolgt zijn carrière bij FSV Mainz 05. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop verwacht dat de Rotterdammers geen vervanger gaan halen voor de aanvaller. 

"Elia heeft wel wat opties wat ik begreep. Van in de woestijn en in Duitsland, zoals Eintracht Frankfurt. Hij zit niet lekker in zijn vel bij Başakşehir", aldus Bischop tegenover RTV Rijnmond. "Hij heeft het eerste jaar wel veel gespeeld, maar de laatste weken zag ik hem of niet bij de selectie of hij speelde niet. Maar hij heeft daar wel een riant salaris, dat kan Feyenoord niet betalen."

Bovendien kunnen de Rotterdammers de plek van Boëtius ook met het huidige materiaal opvullen, denkt Bischop. "Toornstra kan voorin spelen. Hij is geen echte buitenspeler, maar in het verleden hebben we gezien dat Feyenoord vaker zo speelde." Verder noemt Bischop ook El Hankouri en Sinisterra als alternatieven voor Sam Larsson, die nu de positie van linksbuiten inneemt, maar niet in goede doen is. Toch denkt de Feyenoord-watcher dat Feyenoord een eventueel buitenkansje wel zal aangrijpen. "Maar ik denk niet dat ze bijvoorbeeld een Bryan Linssen zullen halen: ik kan me zo voorstellen dat Vitesse hoog in de boom gaat zitten."