Twee ploegen melden zich voor spits van FC Emmen: 'Veel betekend voor ons'

Twee ploegen melden zich voor spits van FC Emmen: 'Veel betekend voor ons'

28-08-2018 12:11
16

Cas Peters koerst af op een vertrek bij FC Emmen. Twee ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie zijn in de markt voor de spits. FC Volendam is er daar één van. Peters zou persoonlijk al akkoord zijn met die ploeg. 

Het contract van de 25-jarige Peters loopt nog door bij Emmen, maar de promovendus liet hem in een eerder stadium reeds weten dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Peters kan momenteel niet rekenen op een basisplaats onder trainer Dick Lukkien.

Wedden

Meer odds

Peters heeft nog tot en met vrijdagavond om een nieuwe club te vinden. Emmen-preses Ronald Lubbers bevestigt in gesprek met RTV Drenthe dat er naast Volendam nog een andere ploeg concreet is voor de aanvaller. De niet bij naam genoemde ploeg heeft zich gemeld. "Eerst telefonisch en daarna per mail."

Ook het Duitse Sportfreunde Lotte, op het derde niveau actief, was in de markt voor Peters. Daar lijkt nu geen sprake meer van. "Het laatste contact was vorige week donderdag, daarna hebben we niets meer vernomen."

"Peters hoeft van ons niet weg", voegt Lubbers toe. "Hij is op dit moment niet een onomstreden basisspeler, maar kan echt nog wel van waarde zijn. Maar zoals Dick Lukkien onlangs al verwoordde: Cas heeft veel voor onze club betekend en we snappen dat hij graag een onomstreden basisspeler wil zijn."