ADO 'laat zich niet gek maken' en slaat laat toe: Maanden geleden al

ADO 'laat zich niet gek maken' en slaat laat toe: "Maanden geleden al"

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 12:52di 28-08-2018 om 12:52

ADO Den Haag 'heeft zich niet gek laten maken' in de zoektocht naar een opvolger van Bjorn Johnsen. Dat zegt technisch manager Jeffrey van As. Dinsdag werd de komst van Tomas Necid wereldkundig gemaakt. De lange Tsjech is voor twee jaar vastgelegd. 

De fans van ADO werden de afgelopen weken behoorlijk ongeduldig, merkte ook Van As. "We hebben ons niet gek laten maken door de transferwindow. Natuurlijk hadden we dit nieuws liever een maand eerder kunnen brengen, maar kwaliteit ging boven snelheid. Tomas heeft altijd bovenaan ons lijstje gestaan", zegt hij op het digitale thuis van de club.

"Er was een paar maanden geleden al contact, maar door het contract met Bursaspor was het toen een moeilijke opgave. Toen de komst van Henk Veerman niet doorging, hebben we weer een poging ondernomen. Toen bleek de deur open te gaan. We zijn er blij mee dat de vele gesprekken vervolgens tot een overeenkomst hebben geleid."

Necid (29) is exact het type spits dat Van As en trainer Fons Groenendijk zochten. "Tomas is sterk, gepassioneerd en koelbloedig. Hij is een echte targetman, die de bal kan vasthouden en voor het doel absoluut het verschil kan maken. We hebben Tomas lange tijd gevolgd en hebben veel vertrouwen in hem. Dat geldt uiteraard ook voor Yuning Zhang."

Poll

Eindigt ADO mét Necid in het linkerrijtje?

(649 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws