'Gewilde PSV'er mag alleen vertrekken als Isimat-Mirin blijft'

'Gewilde PSV'er mag alleen vertrekken als Isimat-Mirin blijft'

28-08-2018 17:18
34

Er is nog altijd geen zekerheid over de toekomst van Armando Obispo. De negentienjarige centrumverdediger kan naar meerdere clubs in de Eredivisie, maar PSV laat een eventuele verhuur afhangen van de toekomst van Nicolas Isimat-Mirin.

Dat meldt Voetbal International, dat claimt dat 'de halve Eredivisie' Obispo wil huren. Bij de regerend landskampioen heeft de linkspoot weinig uitzicht op speeltijd. Dan moet Isimat-Mirin echter wel in Eindhoven blijven, anders wenst PSV niet mee te werken aan een verhuur.

Eerder werd geclaimd dat de verdediger zou worden verhuurd aan Fortuna Sittard, maar het kamp Obispo ontkende later dat er sprake was van een huurdeal. Fortuna Sittard is wel een van de clubs die interesse heeft in Obispo, die aanvoerder is van Jong PSV en in Eindhoven nog een contract heeft tot medio 2021.

Isimat-Mirin staat open voor een vertrek nu hij zijn plek in de basis kwijt is geraakt. Mocht het voor het sluiten van de transfermarkt tot een transfer komen, blijft Obispo in Eindhoven.