Update: Zwolle maakt terugkeer oude bekende wereldkundig: 'Guess who's PEC?'

Update: Zwolle maakt terugkeer oude bekende wereldkundig: 'Guess who's PEC?'

29-08-2018 10:32
41

PEC Zwolle heeft zich verzekerd van de diensten van Thomas Lam. De verdediger komt over van Nottingham Forest en tekent een contract voor twee jaar.

PEC heeft Zwolle de optie heeft om het contract van de 24-jarige verdediger met nog een seizoen te verlengen. Voor Lam betekent de overstap naar PEC een definitieve terugkeer naar Nederland. "Ik ben blij hier in Zwolle terug te keren. De club, het stadion en de mensen voelen vertrouwd. Ook ben ik ervan overtuigd dat we met deze selectie een mooi seizoen gaan draaien", vertelt hij op de website van PEC Zwolle.

Wedden

Meer odds

Vorig jaar speelde Lam ook in Nederland, toen op huurbasis voor FC Twente. Hij slaagde er niet in Twente te behoeden voor degradatie uit de Eredivisie. Lam speelde in de seizoenen 2014/2015 en 2015/2016 al in Zwolle. Daarna maakte hij de transfer naar Nottingham Forest, waar hij in zijn eerste seizoen negentien duels speelde.

Update 10:32: PEC heeft de terugkeer van Lam bevestigd. De club meldt dat de verdediger inderdaad voor twee jaar heeft getekend in het Mac3Park-stadion, met een optie voor nog een jaar.