Swart hoopt na succes op twee Ajax-transfers: 'Dat is wat ze nodig hebben'

Swart hoopt na succes op twee Ajax-transfers: 'Dat is wat ze nodig hebben'

29-08-2018 12:41
150

Ajax had dinsdagavond minimaal vier doelpunten moeten maken tegen Dinamo Kiev. Dat vindt clubicoon Sjaak Ajax. Mister Ajax is vanzelfsprekend blij met de plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. 

"Dit is geweldig natuurlijk. Niet alleen voor Ajax, maar voor het hele Nederlandse voetbal", aldus Swart bij de radioshow van Edwin Evers op Radio 538"Het is belangrijk dat de jonge talenten weer kansen krijgen. De eerste tien minuten dacht ik: oh, we laten ons weer verrassen. Toen stond Onana goed te keepen. Hij pakte nog een bal uit de kruising en pakte een aantal hoge ballen. Dat zijn de momenten in wedstrijden die een wedstrijd kunnen kantelen."

Wedden

Meer odds

Na de openingsfase had Ajax het relatief makkelijk, zag ook de voormalig rechtsbuiten. "Kansen, dat wil je niet geloven. Dat moet gewoon 0-3 of 0-4 zijn. Dat is jammer. Verder hebben ze geknokt voor elke meter en Kiev geen kans meer gegeven. Ze waren absoluut superieur."

Twee aanwinsten
Nu zijn club zich heeft geplaatst voor het miljardenbal, hoopt Swart dat er nog versterkingen aan de selectie worden toegevoegd. "Ik denk dat deze groep bij elkaar blijft, misschien kan er nog eentje bijgehaald worden. Wat ze nodig hebben is een echte grote stopper, die alle kopduels wint. En voorin iemand die doelpunten kan maken. Als er iemand wegvalt, heb je er niet veel achter als Dolberg ook nog steeds geblesseerd is."