Holla verrast en kiest voor contract bij ambitieuze Keuken Kampioen Divisie-club

Holla verrast en kiest voor contract bij ambitieuze Keuken Kampioen Divisie-club

29-08-2018 19:10
28

Danny Holla gaat verrassend aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. De dertigjarige middenvelder is gevallen voor de avances van FC Den Bosch.

De ambitieuze club bevestigt de deal woensdag via de officiële kanalen. Holla was na zijn vertrek bij FC Twente transfervrij. Aanvankelijk leek hij op weg naar Melbourne Victory, maar een transfer naar Australië ketste op het laatste moment af. De middenvelder, die nog medisch gekeurd moet worden, sluit donderdag aan bij de selectie van Den Bosch.

"Ik train voor mezelf door en ben fit. Natuurlijk hoop ik snel een goede club te vinden, maar het moet wel bij me passen", zei Holla dinsdag tegen Voetbal International. "Er is interesse, maar wil echt mijn gevoel volgen in deze fase van mijn carièrre."

Twee dagen na deze uitspraken heeft Holla een nieuwe club gevonden. Hij komt in Den Bosch terecht bij een club met promotie-ambities. Kakhi Jordania nam eind juli 99,9 procent van de aandelen over en heeft grootste plannen met de club. Hij haalde de afgelopen weken al meerdere spelers uit het buitenland naar De Vliert.