Heracles neemt vleugelaanvaller over van AZ: 'Een nieuwe uitdaging'

Heracles neemt vleugelaanvaller over van AZ: 'Een nieuwe uitdaging'

30-08-2018 15:33
34

Dabney Dos Santos verhuist van AZ naar Heracles Almelo. De Alkmaarders hebben met Heracles overeenstemming bereikt over de transfer van de buitenspeler, die in Almelo voor twee jaar tekent.

Dat hebben de clubs bekendgemaakt via de officiële kanalen. In het contract is verder een optie voor nog een seizoen opgenomen. “Deze stap zie ik als een nieuwe uitdaging om mezelf te bewijzen", aldus Dos Santos op het digitale huis van Heracles over zijn overstap. “Heracles Almelo is in mijn ogen een mooie club. Ik heb altijd goede herinneringen overgehouden aan de momenten die ik in dit stadion heb beleefd. Ook van Iliass Bel Hassani heb ik veel positieve verhalen gehoord. Ik heb er echt zin in en kan niet wachten om te beginnen."

Wedden

Meer odds

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is in zijn nopjes met de komst van de aanvaller. "Dabney beschikt over de kwaliteiten die wij graag in een aanvaller zien. Hij heeft een goede techniek, is creatief en bovendien super snel. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al bijna honderd Eredivisiewedstrijden gespeeld. Dat Dabney nu voor ons haalbaar bleek mogen we zien als een buitenkans. Dat zou een jaar geleden niet zijn gelukt."