Ten Hag: We moeten ons realiseren dat hij acht maanden buitenspel heeft gestaan

Ten Hag: "We moeten ons realiseren dat hij acht maanden buitenspel heeft gestaan"

31-08-2018 14:50
53

Erik ten Hag is voorzichtig met Kasper Dolberg en Daley Sinkgraven. Een rentree van het duo zit er voorlopig nog niet in.

"Ik hoor net goed nieuws. Hij heeft een aantal goede stappen voorwaarts gezet", zegt Ten Hag over Dolberg op de persconferentie. "Hij is alleen nog niet in teamtraining. We moeten ons realiseren dat hij acht maanden buitenspel heeft gestaan. Hij moet eerst blessurevrij zijn en dan optrainen."

Ook Sinkgraven staat al lange tijd langs de kant. De linkspoot heeft een knieblessure. "Die is nog niet zover", vertelt Ten Hag. "Met Daley moeten we heel voorzichtig zijn, stap voor stap. We hebben al een keer een stap terug moeten zetten. Hij heeft gewoon een heel nare blessure. Daar kunnen we absoluut geen risico mee nemen."

Ten Hag bevestigt dat de tegen Dinamo Kiev geschorste Nicolas Tagliafico een vakantie heeft gekregen. "Ik zei: neem maar een paar dagen vrij. Het was voor hem goed om even afstand te nemen, gezien het programma dat hij gedraaid heeft. Hij was er heel blij mee."