Franse media: FC Utrecht hoopt op slotdag van transfermarkt op 'buitenkansje'

Franse media: FC Utrecht hoopt op slotdag van transfermarkt op 'buitenkansje'

31-08-2018 15:34
46

FC Utrecht hoopt zich opnieuw te versterken met Jean-Christophe Bahebeck. De spits is in gesprek met de club uit de Domstad.

Dat meldt Paris United. Utrecht huurde Bahebeck vorig seizoen ook al van Paris Saint-Germain, maar zijn Eredivisie-avontuur werd een grote teleurstelling. Door een achillespeesblessure kwam hij slechts zes keer in actie voor de club. Bahebeck stond ook in de belangstelling van Maccabi Petah-Tikva, maar kon met die club geen akkoord bereiken over het salaris.

Nu schijnt Utrecht serieus in beeld te zijn, als we Paris United mogen geloven. Duidelijk is niet hoe de onderhandelingen ervoor staan en of het om een huurtransfer of permanente deal gaat.

Technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht gaf vorige maand aan dat Bahebeck nog steeds op het lijstje staat. "Als we het hebben over buitenkansjes, dan zou Bahebeck zo'n buitenkansje kunnen zijn", zei Zuidam tegen Voetbal International. "Maar het feit is dat hij nu niet hier is. Het is een complexe situatie. Op dit moment is het niet aan de orde, al weet je nooit hoe het in een transferperiode kan lopen."