'Waggelende, zware' Vitesse-speler gekraakt: 'Er is werkelijk niets van over'

'Waggelende, zware' Vitesse-speler gekraakt: 'Er is werkelijk niets van over'

03-09-2018 13:22
67

Een behoorlijk aantal spelers van Vitesse is zondagmiddag tijdens het thuisduel met Ajax (0-4) door het ijs gezakt. De Telegraaf constateert onder meer dat Roy Beerens in niets meer doet denken aan de sierlijke buitenspeler die hij enkele jaren geleden was. 

'In blessuretijd kreeg de altijd zo kwikzilverachtige buitenspeler Roy Beerens een levensgrote kans, maar waggelend op zijn tandvlees schoot hij de bal huizenhoog over het doel van Ajax', schrijft het dagblad.

'Van die oude frêle, snelle, behendige Beerens van PSV, Heerenveen en AZ is werkelijk niets meer over na zijn Duitse en Engelse jaren bij respectievelijk Hertha BSC en Reading. De inmiddels 30-jarige Brabander heeft ongetwijfeld heel wat uurtjes in het krachthonk gezeten en zijn vetpercentage zal evenals bij de zware Matus Bero ongetwijfeld in orde zijn; het blote oog vertelt een ander verhaal.'

Beerens maakte in 2014 de overstap van AZ naar Hertha. Via Reading belandde hij in januari 2018 in Arnhem. Beerens heeft nog een contract tot medio 2021 in het Gelredome.