De Boer zet vraagtekens: 'Als Barcelona komt, dan vertrekt hij toch bij Ajax'

De Boer zet vraagtekens: 'Als Barcelona komt, dan vertrekt hij toch bij Ajax'

03-09-2018 14:14
143

Hakim Ziyech deed afgelopen weekend de toezegging dat hij ook in januari bij Ajax blijft. Ronald de Boer en Gertjan Verbeek hebben hun twijfels bij die belofte.

"Ik denk dat Ziyech echt content is met hoe het allemaal is gegaan bij Ajax, maar over een half jaar kan het allemaal anders zijn. Als Barcelona komt en zij leggen een partij geld neer, dan gaat hij toch weg", zegt De Boer bij FOX Sports. "Een Engelse club legt ook zo 30, 40, 45 miljoen euro neer."

Verbeek gelooft net als De Boer niet dat Ziyech sowieso tot het einde van het seizoen in Amsterdam speelt. "Hij heeft nu de zekerheid dat hij zich in de kijker kan spelen. Of hij zich altijd aan zijn beloften houdt? Nee, want hij zou ook bij Twente blijven."

Verbeek denkt dat Ziyech een mooie transfer kan verdienen in de Champions League. "Hij kan zich op het hoogste podium meten met de beste teams van Europa. Tegen Bayern München kan hij ook echt testen hoe ver hij nou is. Als hij goed speelt, dan kan er in de winterstop interesse van een leukere of betere club komen."

Lees ook: Gedecideerde Ziyech doet toezegging: "In de winter vertrek ik sowieso niet"