In het kort: Nunnely vervangt Grot, Feyenoord naar Helmond, blessures Jong Ajax

In het kort: Nunnely vervangt Grot, Feyenoord naar Helmond, blessures Jong Ajax

04-09-2018 17:00
5

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het interessantste nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Nunnely vervangt Grot in selectie onder 20 jaar
KNVB-coach Bert Konterman heeft Ajacied Ché Nunnely opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Jay-Roy Grot van VVV-Venlo. Zo bestaat de selectie van onder 20 jaar weer uit twintig spelers. Op 6 september staat in Estoril de wedstrijd tegen Portugal op het programma, vier dagen laten speelt Oranje onder 20 in Katwijk tegen Engeland.
 
Gemert tegen Feyenoord in Helmond
Het bekerduel tussen Gemert en Feyenoord wordt op donderdag 27 september gespeeld in het stadion van Helmond Sport. Om veiligheidsredenen is besloten uit te wijken naar het stadion van de eerstedivisionist. De hoofdklasser heeft samen met de KNVB en de gemeente bekeken of de wedstrijd op het eigen Sportpark Molenbroek kon worden afgewerkt, maar dit bleek dus niet mogelijk.
 
Lang krijgt goed nieuws, Matusiwa op de weg terug
Noa Lang heeft goed nieuws ontvangen omtrent zijn meniscusblessure. De speler van Jong Ajax verliet vrijdag huilend het veld in Den Bosch, maar staat ‘slechts’ een maand aan de kant. Ook Azor Matusiwa zit bij Ajax in de lappenmand, maar is inmiddels op de weg terug. De middenvelder heeft al sinds de voorbereiding liesklachten, maar zit in de laatste weken van zijn herstel.