Oud-Ajacied El Ghazi maakt nu al indruk: 'Ik denk dat hij hier gaat excelleren'

Oud-Ajacied El Ghazi maakt nu al indruk: 'Ik denk dat hij hier gaat excelleren'

04-09-2018 18:13
25

Anwar El Ghazi heeft niet lang nodig gehad om indruk te maken op zijn ploeggenoten bij Aston Villa. Axel Tuanzebe steekt de loftrompet over de Nederlandse aanvaller, die Lille twee weken geleden op huurbasis verruilde voor de Championship-club.

"Anwar is een erg goede speler. Hij heeft zoveel talent. Dat zien wij elke dag op de training en de fans zullen dat elke week gaan zien. Ik heb er vertrouwen in dat zijn prestaties steeds beter zullen worden naarmate hij meer speelt in de competitie", zegt Manchester United-huurling Tuanzebe op de clubsite.

Wedden

Meer odds

De verdediger heeft geen moeite om de sterke punten van de 23-jarige oud-Ajacied op te noemen. "Hij heeft zoveel flair aan de bal en is tweebenig, waardoor hij elke kant op kan. Hij werkt ook nog eens hard voor het team. Bovendien heeft hij een sterke persoonlijkheid. Hij is een erg bescheiden jongen, die hier zeker gaat slagen. Daar ben ik van overtuigd."

El Ghazi was in zijn eerste twee competitieduels goed voor een assist en een doelpunt, maar Tuanzebe verwacht nog veel meer. "Ik denk dat hij hier gaat excelleren als hij de omgeving en de competitie leert kennen. Hij heeft nog wat tijd nodig."