'Ik wil hier staan, maar vind het niet erg als ik me bij Jong Oranje moet melden'

'Ik wil hier staan, maar vind het niet erg als ik me bij Jong Oranje moet melden'

04-09-2018 22:38
39

Justin Kluivert begrijpt dat er commotie is ontstaan rond het feit dat niet Steven Bergwijn, maar híj is opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bergwijn moest zich bij Jong Oranje melden, wat Kluivert ook niet erg had gevonden.

"Dat heb je altijd natuurlijk. Zij hebben ook belangrijke wedstrijden die komen voor hen", vertelt Kluivert aan FOX Sports. "Of ik nou voor hier of daar word geselecteerd, ik ben blij om voor mijn land uit te komen. Natuurlijk wil ik hier staan, maar ik zou het niet erg vinden als ik bij Jong Oranje moest aansluiten. Ik wil gewoon voetballen."

Kluivert merkt dat het aanpoten is bij zijn nieuwe club AS Roma. "Ik zit wel in de juiste richting. Ik ben ook bezig met huizen. Dat is ook bijna klaar. Waar het om draait, voetballen, gaat ook volgens plan. Ik wil voor een basisplaats gaan, maar ik ben al blij dat ik minuten heb gemaakt."

Kluivert krijgt bij Oranje woensdag te maken met Wesley Sneijder. "Ik zal hem zien. Hij is er nog niet. Misschien heeft hij wel wat tips voor me."