In het kort: Brands terug naar Nederland, topaffiche Makkelie, EA onthult icons

In het kort: Brands terug naar Nederland, topaffiche Makkelie, EA onthult icons

Gepubliceerd: woensdag 5 september 2018 om 16:48wo 05-09-2018 om 16:48

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het interessantste nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Brands terug naar Nederland
Kevin Brands keert terug naar Nederland en gaat voetballen in de Tweede Divisie. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Zephnad Wattimury van Inspire Football Consultancy aan VoetbalPrimeur. De dertigjarige Waalwijker sluit per direct aan bij VVSB. "Kevin had een aantal aanbiedingen uit het buitenland, maar wilde dichter bij zijn gezin zijn", vertelt Wattimury aan deze website. Brands, die eerder voor onder meer Willem II, NAC Breda en Bali United FC uitkwam, zat de afgelopen maanden zonder club.

Beckham noemt MLS-team Inter Miami CF
David Beckham heeft zijn MLS-team, dat in 2020 zijn debuut zal maken, Internacional de Futbol Miami genoemd. In de volksmond zal het Inter Miami CF genoemd worden. Het logo van de nieuwe club is roze, met zwart en witte reigers. De voormalig superster van Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain en AC Milan is zowel directeur als eigenaar van Inter Miami CF.


Topaffiche voor Makkelie in Nations League, ook Gözübüyük aangewezen
De UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld voor een topaffiche in de Nations League. De scheidsrechter uit Willemstad fluit zaterdag de wedstrijd tussen Engeland en Spanje in het Wembley Stadium in Londen. De wedstrijd in groep 4 van Divisie A begint zaterdag om 20.45 uur. Ook Gözübüyük fluit een wedstrijd in de Nations League. De Haarlemmer fluit de wedstrijd tussen Estland en Griekenland in Tallinn. Ook de wedstrijd in groep 2 van divisie C begint om 20.45 uur.
 
EA onthult elk uur een ‘Icon’: ook Nederlanders
EA Sports is op Twitter begonnen met het onthullen van 'de icons' van FIFA 19. Elk uur maakt EA Sports een icon bekend. De icons zijn over het algemeen spelers met een groot verleden en spelers die veel hebben bereikt in hun voetballoopbaan. Vooralsnog zijn er twee Nederlandse icons bekendgemaakt: Johan Cruijff en Clarence Seedorf.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws