Swart analyseert Feyenoord: Als hij terugkomt gaan ze weer punten halen

Swart analyseert Feyenoord: "Als hij terugkomt gaan ze weer punten halen"

Gepubliceerd: donderdag 6 september 2018 om 07:29do 06-09-2018 om 07:29

Sjaak Swart ziet het goedkomen met Feyenoord. Mister Ajax concludeert dat het ontbreken van Nicolai Jörgensen een probleem is voor de Rotterdammers, maar als de Deen terug is, gaat Feyenoord punten pakken.

Ajax en PSV zijn slagvaardig geweest op de transfermarkt en begonnen uitstekend aan het nieuwe seizoen, daar waar Feyenoord stroef van start is gegaan en nauwelijks iets heeft gedaan op de transfermarkt. "Het ligt bij Feyenoord ook aan andere dingen, de spits is nog steeds geblesseerd", doelt Swart voor de camera van Voetbal Inside op het ontbreken van Jörgensen.

Swart denkt dat het ontbreken van Jörgensen een aderlating is voor het elftal van Giovanni van Bronckhorst. "Iedere club mist dan zo'n speler. Van Persie kan erachter spelen. Je mist zo'n man voorin. Dat is een probleem. Als hij terugkomt gaan ze weer punten halen."

Swart hoopt dat naast Ajax en PSV ook Feyenoord mee gaat doen om de titel. "Ik hoop op alledrie, want dan wordt het weer een mooi seizoen. Als Ajacied hoop je dat Ajax kampioen wordt natuurlijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws