'Ibrahimovic kan nog één klapper maken in Egypte, onderhandelingen vergevorderd'

'Ibrahimovic kan nog één klapper maken in Egypte, onderhandelingen vergevorderd'

06-09-2018 17:43
41

Zlatan Ibrahimovic gaat mogelijk een bijzondere transfer maken. Volgens het Mexicaanse medium Record is de Zweedse superster, nu nog onder contract bij LA Galaxy, bezig met een transfer naar het hyperambitieuze Pyramids FC, de huidige nummer twee van de Egyptische competitie.

Record meldt zelfs dat er een dezer dagen een akkoord kan worden verwacht tussen beide partijen. Het Mexicaanse medium meent dat de Argentijnse trainer Ricardo La Volpe, die jarenlang als trainer actief was in Mexico, om versterkingen heeft gevraagd bij eigenaar Turki Al-Sheikh. De Saudische miljardair lijkt van plan om flink de portemonnee te trekken voor Ibrahimovic, die in Egypte een veelvoud kan verdienen van wat hij in de Verenigde Staten opstrijkt.

Wanneer alle betrokken partijen elkaar daadwerkelijk vinden, zal Ibrahimovic na afloop van het Major League Soccer-seizoen naar Egypte vertrekken, waar hij als 'kerstgeschenk' onthaald moet gaan worden. De 36-jarige superster kan bij Pyramids FC een spitsenduo vormen met Dani Schahin, die deze zomer overkwam van Roda JC. Voormalig AC Milan-doelman Dida is sinds kort de keeperstrainer bij de ambitieuze club.