'Complete chaos bij West Ham: spits heeft geen zin om Lamborghini op te halen'

'Complete chaos bij West Ham: spits heeft geen zin om Lamborghini op te halen'

06-09-2018 19:21
33

Een wel heel bijzonder verhaal uit Engeland: de Senegalese spits Diafra Sakho vertrok in januari bij West Ham United en vond het niet de moeite waard om zijn oranje Lamborghini mee te nemen.

De auto ter waarde van ruim 222 duizend euro stond dagenlang op het trainingscomplex van West Ham, zonder dat iemand hem kwam ophalen. Volgens The Daily Mail deed een toevallige voorbijganger navraag bij de club. Enig onderzoek leerde dat de Lamborghini toebehoorde aan Sakho, die toen net was vertrokken naar het Franse Stade Rennes (en inmiddels in Turkije voor Bursaspor speelt, red.). "Hij had de auto gekocht en gewoon hier laten staan", bevestigt een insider aan de Britse krant.

Wedden

Meer odds

Dit incident staat volgens The Daily Mail symbool voor de interne chaos bij The Hammers. Terwijl de spelers astronomische salarissen verdienen, is het in de organisatie behelpen. Manager David Moyes ontdekte vorig seizoen tijdens zijn eerste werkdag dat zijn kantoor door liefst veertien medewerkers gebruikt werd. De Schot is inmiddels opgevolgd door Manuel Pellegrini, die na vier Premier League-nederlagen echter alweer op de schopstoel. West Ham heeft echter geen ontslagclausule in het contract van de Chileen opgenomen: een congé zou daardoor liefst zestien miljoen euro kosten.