''Spits van 12 miljoen' blijft kwakkelen bij PSV: weer niet bij wedstrijdselectie'

''Spits van 12 miljoen' blijft kwakkelen bij PSV: weer niet bij wedstrijdselectie'

07-09-2018 10:34
94

PSV hoeft voorlopig nog niet te rekenen op de inzetbaarheid van Maxi Romero. De spits heeft afgelopen week niet mee kunnen trainen bij PSV en Jong PSV. Vrijdag ontbreekt hij bij de wedstrijdselectie van de beloften.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Romero volgens zijn management nog zo'n twee weken nodig heeft om aan te kunnen haken bij de groep. PSV heeft er nog altijd vertrouwen in dat de Zuid-Amerikaan nog aan gaat haken bij PSV, maar momenteel is hij nog niet wedstrijdfit. Tot nu toe kwam Romero naast wat oefenduels niet verder dan tien speelminuten in het eerste elftal van PSV en twee wedstrijden bij Jong PSV.

Eerder dit jaar had Romero last van een bovenbeenblessure, waardoor hij maanden langs de kant stond. Afgelopen maand kreeg hij opnieuw klachten. Volgens ED maakt de achterban van PSV zich ondertussen grote zorgen of Romero ooit nog aan zal haken.

Romero kwam in januari van dit jaar over van Velez Sarsfield. PSV betaalde liefst twaalf miljoen voor de spits, maar een doorslaand succes is dat tot nu toe niet.