'Barça, Chelsea, United en City azen op supertalent uit Premier League'

'Barça, Chelsea, United en City azen op supertalent uit Premier League'

07-09-2018 19:16
17

Manchester United, Chelsea, Manchester City, Borussia Dortmund én FC Barcelona houden de ontwikkelingen van Harvey Elliott in de gaten. Elliott is een van de meest talentvolle spelers uit de jeugdopleiding van promovendus Fulham.

The Evening Standard weet dat de middenvelder (15 jaar) op de radar van United, Chelsea, City, Dortmund en Barça staat. Elliott mocht deze week voor het eerst meetrainen met het eerste elftal van Fulham omdat de club diverse internationals miste.

Fulham-manager Slavisa Jokanovic is gecharmeerd van Elliott, maar kan voorlopig geen beroep op hem doen. Hij mag hem pas gebruiken als hij zestien is. Daarnaast mag Fulham hem pas een profcontract aanbieden als hij zeventien is. Elliott is pas jarig in april.

Daar schuilt het gevaar voor Fulham. Doordat de promovendus hem nog niet onder contract mag zetten, loopt de club het risico dat andere clubs er in de tussentijd met hem vandoor gaan. Fulham hoopt dat Elliott hetzelfde pad bewandelt als Ryan Sessegnon, die grote clubs negeerde en op zijn post bleef.