Sibon kraakt seizoensstart van Eredivisie-club: 'Ik word er niet echt vrolijk van'

Sibon kraakt seizoensstart van Eredivisie-club: 'Ik word er niet echt vrolijk van'

08-09-2018 15:24
35

Gerald Sibon is niet bijster enthousiast over sc Heerenveen. De voormalig spits van de Friese eredivisionist vindt dat de club niet erg sterk aan het nieuwe seizoen is begonnen. De eerste vier duels van 2018/19 leverden vijf punten op.

"Zacht gezegd word ik er nog niet echt vrolijk van. Ik vind het nog een beetje onsamenhangend", aldus Sibon voor de camera van Omrop Fryslan"Ik weet niet of dat het goede woord is, maar er is weinig initiatief. Het is nog niet dominant genoeg en je mist ook wel wat kwaliteit, denk ik."

Joop Gall is evenmin enthousiast over de seizoensstart. Hij ziet in PSV-huurling Sam Lammers wel één speler die goed begonnen is in het blauw-wit. "De stap die hij nu naar de Eredivisie maakt, vind ik vrij logisch. Dat ze hem verhuren en nog niet definitief weg doen, vond ik ook logisch. Je kan er van profiteren in je sportieve doelstelling, maar hij gaat weer terug naar PSV."

Heerenveen won de eerste wedstrijd van het seizoen van PEC Zwolle. In het Abe Lenstra Stadion werd van Feyenoord verloren en tegen zowel Vitesse als VVV-Venlo pakte de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink een punt.