Chagrijnige Brama na 'dubbel verlies' FC Twente: 'Sommige media schreven dat'

Chagrijnige Brama na 'dubbel verlies' FC Twente: 'Sommige media schreven dat'

08-09-2018 21:20
33

FC Twente-captain Wout Brama baalt als een stekker van de eerste nederlaag van het seizoen. Zaterdagavond gingen Brama en zijn teamgenoten in een volgepakte Grolsch Veste met 2-1 onderuit tegen TOP Oss. De controleur spreekt over een 'dubbel verlies'. 

"Thuis verliezen van Oss, dat is dubbel verliezen vind ik. Ik vind sowieso dat wij een beter team hebben dan Oss, maar vandaag hebben we dat niet echt teruggezien. Thuis tegen de eerste verliespunten aanlopen, dat is niet om over naar huis te schrijven", aldus Brama in gesprek met RTV Oost

"Als je na 20 minuten met 2-0 achter staat, dan doe je iets niet goed. Ik vond dat we vooral defensief niet goed stonden. Elke keer als wij de bal verloren waren zij gevaarlijk. Dat mag ons niet gebeuren."

De achterstand op koploper Go Ahead bedraagt nu al vijf punten. Van een makkelijk jaar in de Keuken Kampioen Divisie is absoluut geen sprake. "Het is niet zo dat we allemaal, zoals sommige media schreven, in één keer een geweldig team hebben en iedereen op gaan rollen elke week. Zo zit het niet in elkaar. We moeten elke week echt keihard vechten en met een goed plan komen. Dán kunnen we winnen."