Nieuws uit Engeland: Heerenveen en FC Groningen willen 'non-league Riyad Mahrez'

Nieuws uit Engeland: Heerenveen en FC Groningen willen 'non-league Riyad Mahrez'

09-09-2018 20:50
14

SC Heerenveen en FC Groningen jagen allebei op Yasin Ben El-Mhanni, zo valt te lezen in The Sun. De 22-jarige buitenspeler uit Engeland zit sinds afgelopen zomer zonder club.

De geboren Londenaar met Marokkaanse roots heeft over belangstelling echter niet te klagen, meldt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant hebben ook de Belgische clubs Standard Luik en Royal Antwerp FC interesse in de vleugelaanvaller. De laatstgenoemde club zou zelfs al gesprekken hebben gevoerd met El-Mhanni. Afgelopen zomer werd de aanvaller in het geruchtencircuit nog aan Feyenoord gelinkt.

El-Mhanni heeft vooral carrière gemaakt in de lagere Engelse divisies. In dienst van Aldershot, Farnborough en Lewes verdiende hij de bijnaam 'The non-league Riyad Mahrez'. Newcastle United bood de aanvaller een plek aan in het tweede elftal, maar dat huwelijk werd geen succes. El-Mhanni beschuldigde trainer Peter Beardsley van racisme, vertrok afgelopen zomer uit Noord-Engeland en is sindsdien bezig met het zoeken naar een nieuwe club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie