Zorgen om zwaar geblesseerd NAC-drietal: 'Amper een teken van leven'

Zorgen om zwaar geblesseerd NAC-drietal: 'Amper een teken van leven'

Gepubliceerd: dinsdag 11 september 2018 om 07:59di 11-09-2018 om 07:59

NAC Breda zit in zijn maag met Pele van Anholt, Lucas Schoofs (foto) en Giovanni Korte, schrijft BN DeStem dinsdagochtend. De drie kampen met hardnekkige blessures en het is nog maar zeer de vraag of ze nog voor de winterstop hun rentree maken voor de Bredanaars.

Die kans is bij Korte nog het grootst. De 25-jarige buitenspeler maakte op 10 maart tegen ADO Den Haag zijn laatste minuten in het geel-zwart, voordat hij wegviel met een liesblessure. Inmiddels heeft Korte zich op het trainingsveld bij Jong NAC gevoegd, meldt BN DeStem. Korte hoopt snel meer aan de selectie van de hoofdmacht toegevoegd te worden. Wanneer hij weer wedstrijdfit is, is echter nog onduidelijk.

Van Anholt werd afgelopen zomer door NAC binnengehaald, maar liep al snel een spierblessure op. De rechtsback heeft inmiddels zijn eerste veldtraining achter de rug, maar zal zijn herstel voorzichtig opbouwen. Naar verwachting kan Van Anholt begin november weer wedstrijden spelen, maar hij moet eerst wedstrijdritme opdoen bij Jong NAC. Schoofs vertoont volgens de regionale krant 'amper een teken van leven': de Belg speelt sinds het begin van het jaar in Breda, maar staat al ruim een half jaar buitenspel vanwege een slepende enkelblessure. De rentree van Schoofs wordt voorlopig niet verwacht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws