'Salaris dat hij krijgt is nog geen drie keer van wat hij bij PSV kreeg'

'Salaris dat hij krijgt is nog geen drie keer van wat hij bij PSV kreeg'

11-09-2018 23:34
23

Phillip Cocu krijgt van Fenerbahçe géén ontslagvergoeding van 7,5 miljoen euro als hij ontslagen wordt. Dat bericht gaat rond in Turkse media, maar voorzitter Ali Koc ontkent stellig. Wel wil hij uit de doeken doen wat Cocu wél krijgt als hij de zak krijgt.

"Ik wil het salaris van Comolli (technisch directeur Fenerbahçe, red.) en Cocu graag bekendmaken, maar dat mag ik niet vanwege privacyredenen", zegt Koc, geciteerd door diverse Turkse media. "Het bericht dat hij een ontslagvergoeding van 7,5 miljoen euro krijgt is niet waar. Ik kan niet zeggen hoeveel hij precies krijgt."

"Wat ik wel kan zeggen is dat zijn ontslagvergoeding twaalf maanden salaris is. Het salaris dat hij ontvangt is nog geen drie keer van wat hij bij PSV kreeg. We zijn wat terughoudender met het geven van informatie, dus we geven wat beknopte antwoorden."

Cocu is bij Fenerbahçe bijzonder slecht begonnen aan de Turkse competitie. Na vier wedstrijden heeft de Turkse topclub al drie keer verloren. Er wordt al volop gespeculeerd over het ontslag van Cocu.