Maher keert officieel terug bij AZ: 'Laten zien dat hij nog goed kan voetballen'

Maher keert officieel terug bij AZ: 'Laten zien dat hij nog goed kan voetballen'

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2018 om 17:50wo 12-09-2018 om 17:50

Adam Maher keert terug bij AZ. Dat hebben de Alkmaarders bekendgemaakt via de officiële kanalen. De 25-jarige middenvelder heeft bij de Alkmaarders een contract getekend tot het eind van het seizoen.

Maher speelde in de jeugdopleiding van AZ en maakte in 2010 zijn debuut voor het eerste elftal. In de zomer van 2013 vertrok hij naar PSV. In het seizoen 2016-2017 speelde Maher op huurbasis voor het Turkse Osmanlispor, waarna hij in de winter van 2018 tekende bij FC Twente. De Tukkers degradeerden en Maher keert nu weer terug op het oude nest.

"Het gevoel was vanaf dag één eigenlijk al goed", aldus Maher na het zetten van zijn handtekening op het digitale huis van AZ. "Ik ben blij dat ik weer terug ben. Ik wil de concurrentiestrijd aangaan. Daarmee maak je elkaar sterker."

"Adam is een speler die we allemaal erg goed kennen", aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts in een reactie. "Hij heeft bij ons meegetraind en laten zien dat hij nog steeds erg goed kan voetballen. Uiteindelijk was er van beide kanten de wens om toch weer met elkaar in zee te gaan. Dat is gelukkig gelukt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws