Younes spreekt zich uit en heeft spijt: 'Dat is wel mijn grootste fout geweest'

Younes spreekt zich uit en heeft spijt: 'Dat is wel mijn grootste fout geweest'

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 07:35do 13-09-2018 om 07:35

Amin Younes stelt dat hij 'moet leven met de consequenties' na zijn opmerkelijke transfersoap afgelopen zomer. De 25-jarige Duitser van Napoli steekt in gesprek met persbureau DPA de hand in eigen boezem.

Younes leek een glansrijke carrière tegemoet te gaan. Hij was basisspeler van Ajax en groeide uit tot Duits international. In januari bereikte de linksbuiten een akkoord met Napoli, waarna de problemen begonnen. Hij ontkende getekend te hebben bij de Serie A-club en bereike eveneens een akkoord met VfL Wolfsburg. Die club trok zich echter razendsnel terug, toen Napoli een contract liet zien met daarop twintig handtekeningen van Younes.

Ondertussen liep Younes een blessure op en meldde hij zich uiteindelijk toch bij Napoli, waar hij nu revalidieert. "Ik neem alle verantwoordelijkheid", spreekt Younes zich uit tegenover DPA. "Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties. Ik heb fouten gemaakt. Ik heb de verkeerde mensen vertrouwd en was naïef. Bepaalde mensen probeerden mijn hoofd op hol te brengen en dat is hen gelukt. Dat heb ik zelf laten gebeuren."

In maart belandde Younes al op een zijspoor bij Ajax, nadat hij kort voor tijd weigerde om in te vallen tegen sc Heerenveen. "Dat is nog wel mijn grootste fout geweest, dat valt gewoon niet goed te praten. Dat was heel slecht van mij tegenover mijn ploeggenoten en de club. Zoiets kan je niet maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws