'Een heel goede selectie, maar we hoeven absoluut niet bang te zijn voor PSV'

'Een heel goede selectie, maar we hoeven absoluut niet bang te zijn voor PSV'

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 17:06do 13-09-2018 om 17:06

Bij ADO Den Haag kijkt men uit naar de wedstrijd van aanstaande zaterdag, thuis tegen PSV. Fons Groenendijk en Dion Malone zien kansen tegen de landskampioen, die drie dagen later in de Champions League speelt tegen FC Barcelona.

Groenendijk maakt PSV allereerst een compliment. "Het is natuurlijk heel knap dat ze zich geplaatst hebben voor de groepsfase van de Champions League. Het is goed voor het Nederlandse voetbal, voor ons, voor ons allemaal", aldus de ADO-trainer tegen het clubkanaal.

ADO en PSV lijken in zekere zin op elkaar, vindt Groenendijk. "Ik zie overeenkomsten. Ze spelen met aanvallende backs en zijn het sterkst vanuit de omschakeling. Daar zijn wij ook goed in. We gaan zeker proberen om onszelf te laten zien. We zijn voor niemand bang. De laatste edities waren gelijk hier, dus we weten dat we een kans hebben."

Ook Dion Malone heeft er vertrouwen in. "PSV heeft gewoon een heel goede selectie. We zullen hard voor elkaar moeten werken om een goed resultaat te halen. Maar we hoeven absoluut niet bang te zijn voor PSV."

ADO - PSV gaat zaterdag overigens gewoon door, ondanks de aangekondigde politie-acties. De aftrap is om 18.30 uur.

Poll

Wat wordt ADO - PSV?

(3142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws