De verwachtingen rond Érick Gutiérrez zijn hooggespannen

"De verwachtingen rond Érick Gutiérrez zijn hooggespannen"

13-09-2018 19:08
92

PSV heeft de afgelopen zomer goede zaken gedaan op de transfermarkt. Dat stelt PSV-watcher Joost van Erp van Omroep Brabant. Van Erp noemt een paar hoogtepunten op.

"John de Jong (interim-technisch manager, red.) heeft in zijn eerste transferwindow veel zaken gedaan en de uitkomst daarvan is een compliment waard", zegt Van Erp bij Omroep Brabant. "Met Nick Viergever, Denzel Dumfries en José Angeliño zijn er drie spelers voor de basis gehaald. En je mag aannemen dat Érick Gutiérrez de vierde in dat rijtje zal worden."

Een favoriete zomeraanwinst heeft Van Erp niet. Of, dat durft hij nog niet te zeggen. "Nick Viergever, Denzel Dumfries en José Angeliño hebben het stuk voor stuk goed gedaan in de eerste weken bij PSV. Ze hebben zich in de basis geknokt en zijn daar niet meer uit verdwenen. De verwachtingen rond Érick Gutiérrez zijn hooggespannen. De verhalen over hem zijn mooi en vrijwel allemaal positief. Ik ben heel benieuwd hoe zijn komst naar Eindhoven gaat uitpakken."

Van Erp is ook blij dat Jeroen Zoet bij PSV is gebleven. "Ik denk niet dat PSV snel een keeper had gevonden met meer kwaliteit. Zoet is bovendien een populaire jongen bij de achterban. Om meerdere redenen is het dus goed dat hij is gebleven. Ik hoop dat hij zich in de Champions League weet te onderscheiden, straks. Hij zal het in het miljardenbal ongetwijfeld druk krijgen."