Middenvelder AZ op weg terug: 'Heeft me met beide benen op de grond gezet'

Middenvelder AZ op weg terug: 'Heeft me met beide benen op de grond gezet'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 07:31vr 14-09-2018 om 07:31

Marko Vejinovic is op de weg terug bij AZ. Als het competitieduel tegen Feyenoord zondag doorgaat, zal hij nog tribuneklant zijn, maar zijn rentree komt steeds dichterbij.

"Trainingsfit ben ik, conditioneel gaat het hartstikke goed. Dat breidt je steeds meer uit en nu sta ik te popelen om weer wedstrijdminuten te mogen maken", aldus de middenvelder voor de camera van FOX Sports.

Vejinovic vertelt dat de blessure hem 'met beide benen op de grond' heeft gezet. "Het heeft me het gevoel gegeven dat je van elk moment moet genieten en dat je alles moet geven en in het hier en nu moet leven. Zoals je ziet: met een blessure kan je er zo weer een jaar eruit liggen. Soms als speler zie of voel je dat niet en denk je: dat hoort er allemaal bij. (...) Maar zo'n blessure laat je wel, als je weer fit bent, genieten van het spelletje."

Volgens de middenvelder worden er oefenduels georganiseerd om hem ook weer wedstrijdfit te krijgen. "Ik hoop dat ik na twee, drie wedstrijden volledige minuten heb gemaakt en dat ik daarna weer kan aansluiten bij de groep."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws