Petrovic positief over PSV-verbod van 'personality' Van Bommel: Geweldig!

Petrovic positief over PSV-verbod van 'personality' Van Bommel: "Geweldig!"

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 11:36vr 14-09-2018 om 11:36

Zeljko Petrovic is fan van Mark van Bommel. PSV zit organisatorisch goed in elkaar en dat is volgens Petro de verdienste van de nieuwe hoofdtrainer.

"Mark komt uitstekend over", zegt Petrovic op de PSV-website over Van Bommel. "Hij oogt rustig en professioneel, echt als een personality. Met zijn schoonvader Bert van Marwijk heeft hij ook een fantastische mentor. Ik ken Mark natuurlijk en ik denk dat hij alles heeft om te slagen."

De nieuwe assistent van Dick Advocaat bij FC Utrecht ziet dat Van Bommel ook kan beschikken over goede spelers. "Het is prettig dat hij met Schwaab en Viergever een rechts- en een linksbenige centrale verdediger heeft. Dumfries en Angeliño passen ook goed in het systeem dat Van Bommel wil spelen. Ik las dat Schwaab gezegd had dat hij niet meer mocht dribbelen. Geweldig! Waarom zou hij op zijn positie moeten dribbelen?"

PSV neemt het zaterdagavond op tegen ADO Den Haag, de oude club van Petrovic. Hij bezweert dat elke wedstrijd tegen de kampioen uit Eindhoven speciaal is voor ADO. "Een grote club is een grote club, dat maakt voor de spelers geen verschil. Het zijn vooral de fans die wat luidruchtiger en fanatieker zijn tegen Ajax."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws