Ramselaar bij selectie Jong PSV: middenvelder mag wedstrijdritme opdoen tegen NEC

Ramselaar bij selectie Jong PSV: middenvelder mag wedstrijdritme opdoen tegen NEC

14-09-2018 12:55
92

Bart Ramselaar zit vrijdagavond bij de wedstrijdselectie van Jong PSV. De middenvelder kan daardoor vrijdagavond zijn debuut gaan maken in de Keuken Kampioen Divisie.

PSV heeft op de eigen website de selectie bekendgemaakt voor het competitieduel van Jong PSV tegen NEC. Ramselaar is dus een van de spelers die het vrijdagavond om 20.00 uur mag opnemen tegen de titelkandidaat. NEC is met tien punten uit vier duels goed begonnen aan het seizoen, Jong PSV heeft vier punten uit vier duels.

Ramselaar is niet de enige van de A-selectie die mee zal spelen bij Jong PSV. Ook Armando Obispo, Cody Gakpo, Yanick Van Osch en Ramon Pascal zitten bij de selectie van trainer Dennis Haar. Verder keert de van een blessure herstelde Joël Piroe terug bij de selectie.

Ramselaar wilde liever vertrekken bij PSV, maar voor het sluiten van de transfermarkt werd geen oplossing gevonden. Tegenover FOX Sports verklaarde hij vervolgens de knop om te hebben gezet. "Ik ben bij PSV gebleven. Het enige dat ik kan doen is hard werken, de trainer (Mark van Bommel, red.) overtuigen dat ik erin hoor. Dat ga ik zeker doen", zei hij toen.