VVV legt 'onmisbare schakel' vast: Hij is het toonbeeld van onverzettelijkheid

VVV legt 'onmisbare schakel' vast: "Hij is het toonbeeld van onverzettelijkheid"

14-09-2018 16:55
9

VVV-Venlo en Danny Post gaan langer met elkaar door. De aanvoerder (29) heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2022.

"Ik heb het hier geweldig naar de zin", reageert Post op de clubsite. "En ook mijn gezin is blij met Venlo. Onze kinderen zijn hier geboren. Bovendien heeft de club een duidelijke visie en een duidelijk beleid. De groei is al een tijdje bezig en daar wil ik graag deel van blijven uitmaken."

Ook Manager Voetbal Stan Valckx is blij. "Danny is bezig aan zijn zesde seizoen bij onze club en heeft zich in die jaren verder ontwikkeld. Hij is een aanvoerder binnen en buiten de lijnen. Dat hij zich langer aan ons verbindt is niet alleen belangrijk voor het team, maar ook een goed signaal naar buiten."

"Danny is het toonbeeld van onverzettelijkheid", beaamt algemeen directeur Marco Bogers. "Een type als hem heb je als club en als team nodig om verder te kunnen groeien. Danny is daarin een onmisbare schakel." Post staat sinds 2013 onder contract in Venlo.