Mislukt avontuur bij PSV: Ik wil het doorstrepen en vooruit kijken

Mislukt avontuur bij PSV: "Ik wil het doorstrepen en vooruit kijken"

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 17:12vr 14-09-2018 om 17:12

Adam Maher wil zijn periode bij PSV achter zich laten en zich richten op AZ. De kersverse AZ'er wil slechts kort iets kwijt over zijn tijd in Eindhoven.

"Uiteindelijk mag ik wel blij zijn dat ik de stap naar PSV heb gemaakt", vertelt Maher aan Veronica Inside. "Dat maakt je uiteindelijk toch sterker. Waarom het daar niet gelukt is? Dat heeft met bepaalde factoren te maken. Uiteindelijk wil ik naar mezelf kijken. Ik wil het doorstrepen en vooruit kijken."

Maher werd met hoge verwachtingen binnengehaald, maar stelde uiteindelijk teleur. "Ik ben gehaald als nummer tien. Uiteindelijk heb ik geen enkele wedstrijd op nummer tien gespeeld, maar dat is verleden tijd." Aan zijn instelling ligt het volgens hem niet. "Helemaal niet. Als je het vraagt aan de trainers, zeggen ze dat het niet aan m'n instelling ligt."

Nu gaat Maher bij AZ voor eerherstel. "Anderhalve maand geleden ben ik naar Max (Directeur Voetbalzaken Huiberts, red.) en heb ik gevraagd of ik mee kon trainen. Het was de bedoeling om mee te trainen en m'n conditie op peil te houden. Uiteindelijk is het goed gegaan en zijn we tot een akkoord gekomen."

Poll

Heeft Maher de kwaliteiten voor PSV?

(1053 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws