De Wolf tipt Van Bronckhorst: 'Ik denk dat het voor Feyenoord beter is'

De Wolf tipt Van Bronckhorst: 'Ik denk dat het voor Feyenoord beter is'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 17:42vr 14-09-2018 om 17:42

John de Wolf is blij met de terugkeer van Nicolai Jörgensen en hoopt dat Giovanni van Bronckhorst nu wil experimenteren bij Feyenoord.

"Jörgensen is echt een aanspeelpunt. Ik denk dat Van Persie dan nóg beter kan worden. Ik denk dat ze het nog een keer gaan proberen met Berghuis op links en Toornstra op rechts", vertelt De Wolf vrijdag bij FC Rijnmond.

"Jörgensen is een grote target-man, gevaarlijk in de zestien, kopsterk en altijd in beweging. Iedereen roept al een tijdje dat flankspelers naar binnen moeten trekken. Dat is prima als je een speler als Van Persie voor de combinatie hebt, maar Jörgensen is bijna twee meter..."

De Wolf weet niet waarom Van Bronckhorst nog niet voor deze aanpak heeft gekozen. "Dat moet je aan de trainer vragen. Ik werk niet met die gasten. Misschien zegt Berghuis dat hij het op rechts prettiger vindt. Het is een keuze. Daar kies je dan voor. Je kijkt ook naar het rendement. Voor het team denk ik dat het beter zou zijn als je met een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts speelt."

Poll

Eens met de opmerking van De Wolf?

(2767 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws