Ramselaar drukt stempel: 'Ik dacht wel even: hè, moet ik met Jong PSV mee'

Ramselaar drukt stempel: 'Ik dacht wel even: hè, moet ik met Jong PSV mee'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 23:02vr 14-09-2018 om 23:02

Bart Ramselaar liet zich vrijdagavond met twee goals gelden bij Jong PSV in de uitwedstrijd tegen NEC. De middenvelder hoorde donderdag van Mark van Bommel dat hij met de beloften zou meedoen.

"Ik heb gisteren met de trainer gesproken. Het leek hem verstandig dat ik een hele wedstrijd zou spelen", zegt Ramselaar voor de camera van FOX Sports. "Hij had verwacht dat ik bij Jong Oranje zou spelen, maar daar ben ik twee keer ingevallen. Ik moet er klaar voor zijn als ik in de ploeg kom. Dus aan de ene kant is het goed dat ik nu een hele wedstrijd heb kunnen spelen."

"Aan de andere kant niet, daar ben ik het helemaal mee eens", doelt Ramselaar op het feit dat hij liever minuten maakt in het eerste elftal. "Maar ik ben een liefhebber en wil altijd voetballen. Ik zie NEC ook als een Eredivisie-ploeg. Dit was een hele goede wedstrijd voor mij voor de belastbaarheid. Dat was het belangrijkste voor mij."

"Natuurlijk speel ik het liefste in PSV 1 alle wedstrijden", vervolgt de oud-speler van FC Utrecht. "Maar het gaat niet altijd met ups. Ik kan alleen maar hard werken. Ik heb vandaag laten zien dat ik op de goede weg ben. Ik had gewoon zin om te voetballen. Gister dacht ik in eerste instantie wel even: hè, moet ik met Jong PSV mee. Maar daarna heb ik de knop omgezet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws