'Toen bleef ik staan bij PSV en ik had het idee dat dat zo zou blijven'

'Toen bleef ik staan bij PSV en ik had het idee dat dat zo zou blijven'

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 10:53za 15-09-2018 om 10:53

Daniel Schwaab is niet bezig met de Champions League-wedstrijd van PSV tegen FC Barcelona. Eerst staat er nog een andere wedstrijd op het menu: die van zaterdagavond tegen ADO Den Haag.

"Ik snap best dat alle interviewers ernaar vragen, maar wij gaan zaterdag eerst naar ADO en daar is onze aandacht volledig op gericht", vertelt Schwaab aan het Eindhovens Dagblad. "Over de wedstrijd tegen Barcelona praten we dus nog niet."

Schwaab kent het belang van winnen en weet waarom het belangrijk is om juist de wedstrijd tegen ADO te winnen. "Wij staan volgende week een heel stuk prettiger aan de aftrap als we in Den Haag een goed resultaat binnen hebben gehaald en dat geldt eigenlijk voor elke wedstrijd. De laatste jaren is het ons niet gelukt om bij ADO te winnen, dus we zijn gewaarschuwd."

Schwaab (30) heeft bij PSV een basisplaats en is goed bezig. Hij richt het vizier nu op nieuwe successen en blijft niet hangen in het verleden. "We hebben een flink nieuwe laatste lijn en voor mijn gevoel zijn we nu goed op elkaar ingespeeld. Vanaf de laatste oefenwedstrijden bleef ik staan en had ik het idee dat dat zo zou blijven. Bij een club als PSV krijg je niks cadeau en dat hoort ook niet. Het is prima dat er geen garanties zijn na een goed seizoen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws