15-09-2018 17:59
3

Chelsea blijft imponeren in de Premier League. De Londenaren wonnen thuis ook van Cardiff City en blijven ongeslagen in de Premier League. Ook Manchester City en Arsenal hebben gewonnen.

Chelsea - Cardiff City 4-1
Chelsea heeft Cardiff City op Stamford Bridge een behoorlijk pak slaag gegeven en blijft in het spoor van Liverpool. The Blues kwamen in de tweede helft los en wonnen met 4-1. De grote man bij Chelsea: Eden Hazard. De Belg was met drie treffers goud waard voor zijn club. Cardiff kwam na een kwartier spelen op voorsprong, maar Hazard haalde in minuut 37 en 44 de trekker over: 2-1.

Tien minuten voor tijd kregen de fans van Chelsea nog wat extra spektakel. Vanaf de stip zorgde Hazard voor de 3-1, waarmee hij zijn hattrick completeerde. Drie minuten later zorgde Willian voor de mooiste goal van de middag. Chelsea heeft tot nu toe nog geen puntenverlies geleden en gaat samen met Liverpool aan kop.

Manchester City - Fulham 3-0
Ook Manchester City heeft thuis aan de verplichtingen voldaan. Promovendus Fulham maakte geen kans op bezoek bij The Citizens: 3-1. Leroy Sane haalde al na twee minuten de trekker over, waardoor de opdracht voor Fulham om de schade te beperken nóg lastiger werd. David Silva maakte er kort daarna 2-0 van, waarna het duel gespeeld leek.

Twee minuten na de rust kregen de City-fans de laatste goal van de middag te zien. De maker was Raheem Sterling. City zocht nog wel naar de 4-0, maar vond het ook weer niet nodig om vol gas te geven met het oog op het Champions League-duel met Olympique Lyon van komende woensdag. De ploeg van Pep Guardiola staat op dertien punten.

Newcastle United - Arsenal 1-2
Arsenal wint ook bij Newcastle United en is aan een aardige reeks bezig onder Unai Emery. Newcastle kon lang meekomen met Arsenal, maar kort na de rust sloegen The Gunners in rap tempo twee keer toe. Eerste schoot Granit Xhaka raak, waarna Mesut Özil scoorde. In de allerlaatste minuut deed Newcastle nog iets terug, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Arsenal begon het seizoen met nederlagen tegen Manchester City en Chelsea, maar pakte daarna telkens de drie punten. Het resultaat: een zevende plek in de Premier League.