Van Bommel geniet van debuterend tweetal: 'Zie je op de training na paar minuten'

Van Bommel geniet van debuterend tweetal: 'Zie je op de training na paar minuten'

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 21:19za 15-09-2018 om 21:19

Mark van Bommel heeft zaterdagavond intens genoten van het debuut van Erick Gutiérrez tegen ADO Den Haag. De Mexicaanse aanwinst van PSV viel na 70 minuten en was daarna binnen enkele minuten goed voor een assist en een doelpunt. Uiteindelijk won PSV met 7-0. 

"Als je er zó in komt, met een assist en een doelpunt, dat is altijd prettig", zei de trainer van de Eindhovenaren na afloop tegen de NOS"Het was een hele mooie wedstrijd om nieuwe jongens  minuten te geven." Ook aanwinst Aziz Behich viel in Den Haag in.

"Op de training zie je dat ze beiden heel goed kunnen voetballen. Na vier of vijf minuten zie je dat eigenlijk al. Hoe ze een bal aannemen, hoe ze een bal doorspelen. Dat zijn zeker versterkingen."

Gutiérrez - die voor miljoenen overkwam van Pachuca CF - vindt Van Bommel een 'hele goede speler'. "Het is prettig invallen natuurlijk, bij zo'n stand. Maar dan nog. Je moet toch even wennen aan je teamgenoten. De manier hoe hij beweegt, hoe hij is ontvangen door z'n collega's: het ziet er goed uit."

Lees ook: PSV haalt snoeihard uit in Den Haag tegen dramatisch ADO; droomdebuut Gutiérrez

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws