'Gitzwarte avond' voor onthutste Groenendijk: Dan ben je overal te laat

'Gitzwarte avond' voor onthutste Groenendijk: "Dan ben je overal te laat"

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 23:44za 15-09-2018 om 23:44

Fons Groenendijk heeft geen idee hoe het kan dat zijn elftal zó onthutsend zwak voor de dag kwam tegen PSV. Zaterdagavond beleefde ADO Den Haag een gitzwarte avond voor eigen publiek. Het werd 0-7 tegen de koploper van de Eredivisie. 

"Het ging blij vlagen te snel voor ons. Dan ben je overal te laat. Als je zo verschrikkelijk veel fouten maakt, help je een tegenstander ook wel in de wedstrijd. Dit was een verloren avond waar niet tegenaan te coachen valt. We moeten dit verwerken, want dit is een behoorlijke tik", zei Groenendijk voor de camera van FOX Sports. 

"Daarbij mag je het natuurlijk ook nooit opgeven, zoals wij deden.. Dat heb ik nog nooit eerder gezien. Als je de laatste goals ziet, dan geven wij het gewoon op. Dat wil ik niet nog een keer meemaken."

"Ik ben vooral heel teleurgesteld. Het is een gitzwarte avond voor ons. Ik heb heel veel fouten gezien die ik normaal gesproken niet zie. Je kunt zeggen dat PSV meer kwaliteit heeft, maar dat wil niet zeggen dat je zo makkelijk de goals moet weggeven en zo door de ondergrens moet zakken. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt hier. Dit is een absoluut dieptepunt."

Lees ook: PSV haalt snoeihard uit in Den Haag tegen dramatisch ADO; droomdebuut Gutiérrez

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws