LIVE-discussie: NAC voor het eerst met zelfde doelman; Lieke Martens toeschouwer

LIVE-discussie: NAC voor het eerst met zelfde doelman; Lieke Martens toeschouwer

16-09-2018 14:10
21

NAC Breda neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Het is het duel tussen de nummer zeventien en achttien van de Eredivisie.

Bij de thuisploeg heeft trainer Mitchell van der Gaag voor het eerst dit seizoen een basisplaats ingeruimd voor Manchester City-huurling Erik Palmer-Brown. De Amerikaan vormt een verdedigingsduo met Menno Koch. De Est Karol Mets wordt geslachtofferd na de 4-2 nederlaag bij Feyenoord. Benjamin van Leer staat in het doel, waardoor NAC voor het eerst dit seizoen in twee duels op rij dezelfde keeper opstelt. Lieke Martens is in het stadion om haar vriend aan het werk te zien.

Fortuna Sittard moet het zonder verdediger Kai Heerings stellen. Hij wordt in het Rat Verlegh Stadion vervangen door Branislav Ninaj. Verder zijn er onder meer basisplaatsen voor Mark Diemers en Jorrit Smeets. Ex-PSV'er Balász Dzsudzsák is nog niet van de partij. De Hongaar werd zondagochtend gelinkt aan een overstap naar de Limburgers.

De opstellingen

NAC Breda: Van Leer; Verschueren, Koch, Palmer-Brown, Leigh; Nijholt, Fernandes, Kali; Rosheuvel, Te Vrede, El Allouchi

Fortuna Sittard: Koselev; Ciranni, Ninaj, Dammers, Ospitalieri; El Messaoudi, Diemers, Smeets; Rodríguez, Semedo, Novakovich