Vraagtekens bij 'gek verhaal' Bergwijn: Ik zou als KNVB langsgaan bij PSV

Vraagtekens bij 'gek verhaal' Bergwijn: "Ik zou als KNVB langsgaan bij PSV"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 06:42ma 17-09-2018 om 06:42

Steven Bergwijn speelde zaterdagavond negentig minuten in de gewonnen competitiewedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag (0-7). Dat leidt tot verbazing bij Arno Vermeulen, omdat de PSV-aanvaller vorige week nog geblesseerd raakte.

Bergwijn viel af voor het Nederlands elftal en meldde zich daarna met een liesblessure af voor de cruciale EK-kwalificatieduels van Jong Oranje met Jong Engeland en Jong Schotland. "Het kan natuurlijk zijn dat hij snel is hersteld. Het kan allemaal", begint Vermeulen bij Studio Voetbal.

"Maar het is een gek verhaal", stelt de NOS-commentator. "Als je dinsdag tegen Barcelona moet spelen, haal je een speler die geblesseerd was er toch af bij een 4-0 stand? Een speler die je wil laten starten in de Champions League laat je dan niet helemaal spelen. Dan ben je voorzichtig. Maar hij heeft alles gespeeld."

Vermeulen heeft zijn vraagtekens bij de blessure van Bergwijn. "Daar moet je aan twijfelen op grond van wat er is gebeurd. Ik zou als KNVB nog even langsgaan bij PSV of hem en even nagaan hoe het nu is gelopen. De KNVB moet daartoe het initiatief nemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws