PSV reist met selectie van 21 man naar Barcelona, zes talenten blijven achter

PSV reist met selectie van 21 man naar Barcelona, zes talenten blijven achter

17-09-2018 10:11
73

PSV is maandagochtend met een selectie van 21 spelers afgereisd naar Barcelona, waar de Eredivisie-koploper dinsdagavond aan zijn Champions League-avontuur gaat beginnen. De twee nieuwste aanwinsten, Erick Gutierrez en Aziz Behich, behoren tot de 21 uitverkorenen.

Dit laat PSV weten via de officiële kanalen. De Mexicaan en de Australiër kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt naar Eindhoven en maakten zaterdagavond tegen ADO Den Haag hun debuut voor PSV. Maxi Romero en Dante Rigo herstellen nog van hun blessures en blijven achter in Eindhoven, meldt het Eindhovens Dagblad. Ook de talenten Ramon Pascal Lundqvist, Armando Obispo, Jordan Teze en Michal Sadilek zijn niet in het vliegtuig gestapt. Bart Ramselaar speelde vrijdagavond nog voor Jong PSV, maar mag wel mee naar Barcelona.

De PSV-delegatie zal maandag in de loop van de middag landen in Catalonië. 's Avonds houdt trainer Mark van Bommel een persconferentie in Camp Nou, daarna heeft de PSV-selectie een training in het iconische stadion van FC Barcelona. De wedstrijd tussen de Spaanse en Nederlandse landskampioen wordt dinsdagavond om 18.55 uur afgetrapt.

De voltallige PSV-selectie:
Jeroen Zoet, Eloy Room, Yanick van Osch, Nicolas Isimat-Mirin, Aziz Behich, Nick Viergever, Daniel Schwaab, Angelino, Gastón Pereiro, Mauro Junior, Hirving Lozano, Erick Gutiérrez, Jorrit Hendrix, Luuk de Jong, Donyell Malen, Steven Bergwijn, Pablo Rosario, Cody Gakpo, Denzel Dumfries, Bart Ramselaar, Trent Sainsbury.