Van Seumeren hoopt op stunt en wil 'praatje maken' met Bosz: Zeker niet aarzelen

Van Seumeren hoopt op stunt en wil 'praatje maken' met Bosz: "Zeker niet aarzelen"

17-09-2018 12:06
81

FC Utrecht heeft maandag Dick Advocaat als nieuwe trainer gepresenteerd, maar eigenaar Frans van Seumeren denkt alvast vooruit. De miljonair hoopt stiekem op Peter Bosz als opvolger van De Kleine Generaal, die tot het einde van het seizoen getekend heeft.

Bosz werd in december ontslagen bij Borussia Dortmund en zit sindsdien zonder club. Begin september werd hij al in verband gebracht met de Domstedelingen. "Als ik een trainer als Bosz zou kunnen krijgen, dan zou ik zeker niet aarzelen om dat te doen", laat hij weten aan de NOS. "Ik denk dat ik wel eens een praatje met hem ga maken, maar ik denk dat hij FC Utrecht te klein vindt. Maar ja, we zijn niet minder dan Vitesse. En daar is hij ook trainer geweest."

"Ik heb een man of vier, vijf in mijn hoofd. We willen wel een gerenommeerde trainer hebben", vervolgt Van Seumeren. Interviewer Bert Maalderink laat de naam van voormalig FC Utrecht-speler Mitchell van der Gaag vallen. "Nou ja, die heeft het moeilijk bij NAC natuurlijk, maar dat is wel één van de trainers waar hij wel van gecharmeerd zijn", beaamt de eigenaar.